Inloggen
Met uw loginnaam en wachtwoord kunt u toegang krijgen tot het dealer gedeelte van verbandschoenen.nl.

Verbandsloffen

Wat zijn verbandsloffen?

Verbandsloffen zijn speciale sloffen voor mensen die om medische redenen geen gewone sloffen kunnen dragen. Ze zijn er voor mensen met ingezwachtelde of opgezette voeten, ontstekingen of open wonden aan hun voeten, eczeem of een slechte bloedcirculatie. Verbandsloffen zijn verkrijgbaar in zowel heren- als damesmodellen en in allerlei kleuren. U kunt ze uitwassen in de wasmachine op 40 graden. Wanneer u een verwijzing heeft van een arts of specialist worden ze meestal vergoed door uw zorgverzekering. In uw polis kunt u terug vinden of u ze in uw geval vergoed krijgt.

 

Welke voordelen heeft het dragen van verbandsloffen?

- Deze sloffen hebben een grote en wijde opening. Hierdoor kunt u ze makkelijk en pijnloos aan-en uittrekken.
- Door de zachte binnenkant schuren ze niet over de pijnlijke plekken aan uw voeten.
- Bij heel veel uitvoeringen is het mogelijk om door middel van klittenband op diverse plaatsen de druk van de schoenen op uw voeten te bepalen. Ook kunt u hiermee zelf vaststellen hoe strak u de schoenen wilt dragen.
- Ze zijn licht van gewicht en daardoor aangenaam om te dragen wanneer u pijnlijke voeten heeft. Ook hebben ze een buigbare anti-slip zool wat het lopen gemakkelijker maakt en waardoor u minder snel uitglijdt.
- Ze worden geproduceerd van een goed ventilerend materiaal. Dit komt de genezing van de wonden aan uw voeten zeer ten goede. Ook heeft u hierdoor geen last van te koude of te warme voeten.

 

Waar zijn deze sloffen verkrijgbaar?

U kunt ze kopen in thuiszorgwinkels, maar ze zijn ook verkrijgbaar in een groot aantal schoenenwinkels. Wanneer u op internet kijkt, ziet u hoe groot het aanbod is. Wilt u een goed overzicht van de verschillende modellen en weten wat er allemaal voor mogelijkheden zijn, kijkt u dan eens op: https://www.verbandschoenen.nl. Wanneer u meer informatie wilt of misschien wel een persoonlijk advies, dan kunt u hier terecht bij professionals die echt weten waar ze het over hebben. Zij kunnen met u meedenken zodat u de keuze maakt voor die sloffen die in het dragen voor u zo aangenaam mogelijk zitten. Want daar gaat het tenslotte om!