Inloggen
Met uw loginnaam en wachtwoord kunt u toegang krijgen tot het dealer gedeelte van verbandschoenen.nl.

Verbandpantoffels

Comfortabele verbandschoenen en verbandpantoffels

Onze verbandpantoffels

U bent op zoek naar verbandschoenen of verbandpantoffels. Misschien als tijdelijke oplossing: bij een wond aan de voet of om de voet te beschermen na een operatie. Of als blijvende oplossing: bijvoorbeeld als de voet dikker is geworden door vochtophoping, of gewoon omdat onze pantoffels zo lekker zitten en makkelijk aan te trekken zijn. U bent bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruime keuze aan verbandschoenen en verbandpantoffels. Wij leveren verschillende modellen, bijvoorbeeld hoge instap of lage instap, schoenen met open teen of open hiel. Daarnaast zijn onze verbandschoenen ook leverbaar in diverse neutrale kleuren. U vindt altijd iets dat bij u past.


Onze kwaliteit

Onze verbandschoenen zijn handgemaakt van uitstekende materialen. De schoenen zijn voorzien van klittenband boven op de voet waardoor de schoen goed wijd open kan en u eenvoudig kunt instappen, daarna sluit u de schoen weer makkelijk. Zijn uw voeten wat opgezet dan kunt u er dankzij het klittenband voor zorgen dat er toch geen drukpunten ontstaan, u kunt de schoen of pantoffel altijd aanpassen aan de vorm en dikte van uw voet. De schoen wordt gemaakt van zacht, ademend materiaal, waardoor uw voeten altijd lekker warm en droog blijven.
Sommige modellen hebben ook klittenband bij de hiel of voorvoet voor extra steun en comfort. De zolen zijn stevig, flexibel, anti-slip en schokabsorberend zodat u op onze verbandpantoffels ook makkelijk kunt lopen indien u dat wenst.
Al onze verbandschoenen kunt u wassen op 30 graden, op de hand of in de wasmachine.


Onze service en dealers

Wij werken samen met meer dan 100 dealers in het hele land. Dit zijn vakmensen die u verder kunnen helpen indien u nog vragen heeft. Er is altijd een vak specialist bij u in de buurt. U kunt uw bestelling bij een winkel ophalen maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen de bestelling thuis te laten bezorgen. U kunt de verbandschoenen dan op uw gemak passen en mocht u nog vragen hebben dan neemt u gewoon contact met ons op. Wij hebben een 8 dagen retour termijn. Alle verdere informatie vindt u op https://www.verbandschoenen.nl.