Inloggen
Met uw loginnaam en wachtwoord kunt u toegang krijgen tot het dealer gedeelte van verbandschoenen.nl.

Schoenen voor senioren

Als senior op zoek naar comfortabele schoenen? Verbandschoenen heeft de oplossing! Heeft last van pijnlijke voeten? Of het nu komt door een operatie of een wond die maar moeilijk geneest, bij verbandschoenen.nl kunnen we u zeker helpen met comfortabele (verband)schoenen! Zelfs voor de warme dagen bieden wij u dé oplossing met onze sandalen voor gevoelige voeten! 

Bezoek hier onze webshop >> 

Misschien heeft u wel last van oedeem of circulatie stoornissen? Dan kan dit product u de uitkomst bieden naar minder pijn. De verbandschoenen zijn er om uw voeten de nodige rust te bieden. Of misschien heeft u gewoon tijdelijk last van erg opgezwollen voeten en kan u in geen enkel paar schoenen meer. Niet gewanhoopt, voor alles is er een oplossing! Ook voor degenen die een operatie of gedeeltelijke amputatie van de voet hebben ondergaan, zijn wij de redder in nood.

De pluspunten van verbandschoenen voor senioren

Bij verbandschoenen.nl kan u kiezen uit een uitgebreid assortiment aan verschillende modellen, maten en kleuren. Dit gaat van verbandpantoffels voor in huis tot sandalen voor gevoelige voeten tijdens de zomer of schoenen voor dagelijks gebruik. Alle verband schoenen die u hier aankoopt, zijn tevens makkelijk wasbaar. U kunt online bestellen. Daarnaast heeft Verbandschoenen heeft namelijk meer dan 150 winkels in Nederland waar u terecht kunt!

schoenen-voor-senioren

Unieke eigenschappen

Deze verbandschoenen bieden u hulp en bevorderen de genezing aan uw voet bij opgezwollen en ingezwachtelde voeten, oedemen, huiddefecten, huidontstekingen of circulatie stoornissen. De verbandschoenen bieden verlichting bij herstel van een gedeeltelijke amputatie, traumatische beschadiging of een operatieve ingreep aan uw voet.

schoenen-voor-senioren